Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Як відкрити пекарню і не прогоріти?

Текст: Шандак Лилия, 11 марта 679

В Києві, 12 березня, пройде ексклюзивний семінар "Як відкрити пекарню і не прогоріти". На лекції засновники пекарень розкажуть все найважливіше щоб успішно відкрити пекарню, управляти пекарнею і успішно розкрутити пекарні бізнес.


Такі питання розглядатимуться:
1. Як вибрати ідеальне розташування для пекарні?
2. Який потрібен бюджет і який термін окупності?
3. Що потрібно купити?
4. Як придумати гарну назву для пекарні?
5. Яким має бути оформлення (дизайн) пекарні?
6. Які витрати на рекламу, як рекламувати, куди звертатися?
7. Як спілкуватися з клієнтами і навіщо?
8. Де знайти постачальників і як з ними працювати?
9. Франшиза vs своя пекарня?
10. Як набрати і навчити персонал?
11. Як масштабувати свій бізнес?
12. Юридична сторона відкриття пекарні і куди звертатися?


Ексклюзивні спікери:
Арутюнова Бела - директор з маркетингу та розвитку бізнесу «Волконський» в Україні. Зараз в портфоліо: відкриття 19 точок роздрібної торгівлі під брендом «Волконський» в Києві, запуск системи франчайзингу, побудова бренду. Є автором галузевих видань.


Юрій Коробка, керівник відділу розвитку ТМ "Сімейна пекарня", "Сімейна піца" і "Франс.уа". За час його роботи відкрито понад 300 франчайзингових закладів, під ТМ "Франс.уа", "Булочна # 1", "Сімейна пекарня".

Під час нашої зустрічі ви зможете познайомиться зі спікерами, отримати насолоду від смачним фуршетом, шампанським, і цілком можливо знайти партнера по пекарні бізнесу. Приходьте!

Дата і час: 12 березня, 19.00 - 22.00
Адреса: зал заходів "КІСПП", бул. Лесі Українки, 34
Вартість - 350 грн. Квитки за посиланням  

 

Впервые в Украине: FRANCHITHINK
Продолжая пользоваться ресурсом, вы соглашаетесь с условиями Политики обработки персональных данных.
cookies Этот сайт использует cookies
Мы используем файлы cookie для запоминания и анализа ваших предпочтений. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на использование файлов cookie
Понятно