Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Салат з індички з яблуком

20 июня 171 17

Родзинки і яблука надають цій страві неповторного смаку


Салат з індички з яблуками

Вам буде потрібно:


Салат з індички з яблуком. Інгредієнти
  • 300 г філе індички
  • 1/2 склянки (170 г) рису
  • 2 ст. л. (біля 60 г) родзинок
  • 1 цибулина
  • 2 невеликих яблука
  • 2 ст. л. темного соєвого соусу
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • зелень петрушки
  • олія для обсмажування
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Родзинки замочіть у воді приблизно на 1 годину.
  2. Зваріть рис в підсоленій воді.
  3. Цибулину наріжте чвертькільцями. Нарізану цибулю разом з родзинками обсмажте до золотавого кольору в олії.
    Нарізана цибуляfri_onion1.jpg
  4. М'ясо індички наріжте впоперек волокон невеликими скибочками завтовшки біля 0,5 см. Обсмажте шматочки на добре розігрітій сковорідці по 2 хвилини з обох боків. Посоліть м'ясо до смаку.
    Нарізана індичкаСмажене мясо
  5. Змішайте 2 ст. л. соняшникової олії з 2 ст. л. соєвого соусу. Додайте мелену паприку.
    pour_sause.jpgsause2.jpg
  6. Змішайте цибулю, родзинки, м'ясо і рис.
    Змішуємо
  7. Яблука очистіть, розріжте навпіл, виріжте серцевину і наріжте часточками приблизно такого ж розміру, як шматочки індички.
    Чистимо яблука
  8. Додайте яблука до решти інгредієнтів. Заправте соєво-масляною сумішшю. Перемішайте з нарізаною петрушкою. За бажанням можна додатково поперчити.
    Додаємо яблукаДодаємо соус
4 порції
Кавовий торт Салат по–мюнхенськи