Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Салат по–мюнхенськи

20 июня 157 9

Характерний німецький салат чудово підкреслить смак пива та розбудить апетит


Салат по–мюнхенськи. Рецепт

Вам буде потрібно:


Салат по–мюнхенськи. Інгредієнти
  • 200 г шинки
  • 200 г єментальського сиру (можна замінити сиром гауда)
  • 4 цибулини середнього розміру
  • 4 маринованих огірка
  • 1 невеликий пучок зеленої цибулі
  • петрушка

Для салатного соусу:

  • 100 мл олії
  • 0.5 склянки м'ясного бульйону
  • 0.5 склянки оцту ( бажано винного)
  • 3 ст. ложки пива
  • 1 ч. ложка меду або бурякового сиропу
  • 1 ч. ложка майорану
  • мелений кмин на кінчику ножа
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Шинку, сир і огірки наріжте тонкими смужками. Почистіть цибулю і тонко наріжте кільцями.
    Приготування салата по–мюнхенськи. Етап 2
  2. Опустіть цибулю в підсолену киплячу воду і потримайте 4 -5 хв. Потім воду злийте, цибулю обсушіть і остудіть.
  3. Наріжте зелену цибулю і подрібніть петрушку.
  4. Всі інгредієнти покладіть у салатницю і обережно перемішайте.
  5. Для бурякового сиропу наріжте 1 невеликий буряк на шматочки і зваріть у невеликій кількості води до м'якості.
    Буряковий сироп
  6. Додайте 1 ст. ложку цукру, поваріть ще трохи і злийте рідину.
  7. Для соусу перемішайте олію, оцет, бульйон, пиво, мед або буряковий сироп до отримання однорідної маси.
  8. Приправте майораном, кмином, сіллю і перцем.
    Соус
  9. Полийте салат соусом.
  10. Поставте на півгодини в холодильник, потім приправте до смаку.

Примітка. Оцет додавайте невеликими порціями. Пробуйте, щоб не зіпсувати салат.

Салат з індички з яблуком Сьомга заливна