Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Стручкова квасоля з італійським сирним соусом

20 июня 221 6

Ніжна квасоля з пікантним сирним соусом


Стручкова квасоля з італійським сирним соусом

Вам знадобиться:


Стручкова квасоля з італійським сирним соусом. Інгредієнти
  • 500 г молодої стручкової квасолі, жовтої або зеленої
  • 150 г сирокопченої шинки
  • 1велика цибулина
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • 1 щіпка сухого чебрецю або 1 гілочка свіжого
  • 1/2 склянки овочевого бульйону
  • сіль
  • чорний мелений перець

Для соусу:

  • 50 г сиру з цвіллю (наприклад, рокфору)
  • 4 ст. ложки густої сметани
  • 1/2 ст. ложки вершкового масла
  • 1/2 ст. ложки борошна

Спосіб приготування:

  1. Квасолю вимийте, відріжте кінчики та хвостики. Опустіть квасолю в киплячу воду і варіть приблизно 3 хвилини. Потім промийте квасолю холодною водою, щоб вона зберегла колір.
    Приготування стручкової квасолі. Етап 1
  2. Наріжте шинку соломкою.
    Приготування стручкової квасолі. Етап 2
  3. Цибулю очистіть і дрібно наріжте кубиками.
  4. Розігрійте в каструлі або сотейнику 1 ст. ложку оливкової олії, злегка обсмажте в ній шинку і лук.
    Приготування стручкової квасолі. Етап 4
  5. Додайте до лука і шинки квасолю і чебрець. Посоліть і поперчіть.
  6. Залийте все бульйоном і тушкуйте біля 12 хвилин.
  7. Шумівкою вийміть з сотейника квасолю і шинку і помістіть їх в тепле місце.
  8. Розтопіть 3 ст. ложки сметани і сир в овочевому бульйоні на повільному вогні. Обсмажте в 1/2 ст. л. вершкового масла 1/2 ст. л. борошна. Розмішайте обсмажене борошно з 1 ст. л. сметани, додайте до соусу. Тушкуйте соус, доки він не загусне.
    Приготування стручкової квасолі. Етап 8
  9. Подавайте квасолю з сирним соусом.
4 порції
Салат з печінки тріски Кролик з картоплею під сметанним соусом