Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Фарширований перець

20 июня 18964 197

Гарна, поживна і, головне, дуже смачна страва

Фарширований перець

Вам знадобиться:


Фарширований перець. Інгредієнти
  • 600 г фаршу з рівних частин свинини і яловичини
  • 1 склянка рису
  • 800 г помідорів
  • 10 штук солодкого перцю середнього розміру
  • 2 невеликих цибулини
  • 1 морква
  • 1-2 зубчики часнику
  • 2 ч. л. сухої суміші материнки, васильків та чебрецю
  • мелений чорний перець
  • лавровий лист
  • свіжа зелень кропу і петрушки
  • олія для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Рис промийте холодною водою, залийте 1,5 склянками води і зваріть майже до готовності. Охолодить зварений рис.
  2. Змішайте рис з м'ясним фаршем, посоліть до смаку, поперчіть, додайте сухі трави.
    Змішуємо рис з м'ясом
  3. Цибулини почистіть, наріжте дрібними кубиками, обсмажте в 2 ст. л. олії. Морквину натріть на тертці, додайте до цибулі і тушкуйте до м'якості.
    Обсмажуємо овочі
  4. Помідори обшпарте кип'ятком, зніміть шкірку, з м'якоті помідорів зробіть в блендері пюре або просто натріть на тертці.
  5. Додайте томатне пюре до цибулі з морквою, тушкуйте 5 хвилин.
    Додаємо натерті томати
  6. 1/2 стакана томатної суміші додайте до фаршу.
    Змішуємо фарш
  7. Видаліть з перців плодоніжки та насіння, нафаршируйте.
    Фаршируємо перець
  8. Складіть перець в каструлю, додайте томатну заправку, що залишилася.
    Заливаємо перець підливою
  9. Cкип'ятіть 2 літри води і посоліть. Трохи недосоліть воду, оскільки частина рідини википить в процесі приготування. Залийте перець водою і тушкуйте до готовності (30 – 40 хвилин).
  10. За 20 хвилин до закінчення приготування покладіть в каструлю лавровий лист і мелений перець. За 10 хвилин – подрібнений часник.
  11. Подавайте фарширований перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Прикрасьте блюдо петрушкою або кропом.
10 штук
Куряча печінка по-французьки Цуккині з волоськими горіхами