Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Риба під томатним соусом

20 июня 444 10

Риба та кисло-солодкий томатний соус – ідеальне поєднання

Риба під томатним соусом

Вам знадобиться:


Риба під томатним соусом. Інгредієнти
  • 1 кг філе білої морської риби (мерлузи, хеку, минтаю)
  • 2 великих морквини
  • 1 велика цибулина
  • 2 яйця
  • 300 г томатного соусу
  • 1 ст. л. сухої суміші орегано, васильків, чабрецю, часнику
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. цукру
  • мелений чорний перець
  • олія для обсмажування
  • сіль
Примітка: Ця страва виходить особливо смачною, якщо для її приготування використовувати томатний соус "Краснодарський".

Спосіб приготування:

  1. Рибне філе наріжте шматочками середньої величини, посоліть і залиште хвилин на 10.
  2. Збийте 2 яйця з 2 ст. л. борошна до однорідного стану.
    Збиваємо яйця з борошном
  3. Обсмажте шматочки риби в олії, попередньо вмочивши їх в яйцях з борошном.
    Обсмажуємо рибу
  4. Для приготування томатного соусу цибулю наріжте дрібними кубиками або тонкою соломкою.
    Кришимо цибулю
  5. Рибу вийміть з сковорідки, покладіть на сервірувальне блюдо. В сковорідку додайте трохи олії і обсмажте нарізану цибулю до м'якості.
    Обсмажуємо цибулю
  6. Натріть моркву на тертці, додайте в сковороду до цибулі. Трохи посоліть і тушкуйте, додавши 2 ст. л. води, доки морква не стане м'якою.
    Тушкуємо цибулю з морквою
  7. Додайте в сковороду томатний соус, сухі трави та цукор. Тушкуйте ще 5 хвилин.
    Додаємо томатній соус
  8. Викладіть приготований томатний соус на рибу і дайте їй просочитися декілька годин, а краще цілу ніч. Прикрасьте свіжою зеленню. Подавайте холодною.
6 порцій
Цуккині з волоськими горіхами Крокети з пшона з грибами