Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Крокети з пшона з грибами

20 июня 188 15

Ці жовті кульки чудово підійдуть до овочів

Крокети з пшона з грибами

Вам знадобиться:


Крокети з пшона з грибами. Інгредієнти
  • 2 склянки (400 мл) пшоняної крупи
  • 500 мл овочевого або м'ясного бульйону
  • 350 г печериць
  • 2 цибулини середнього розміру
  • 1 яйце
  • 3 зубчика часнику
  • 100 г білих панірувальних сухарів
  • 2 склянки олії для фритюру
  • чорний мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Пшоно переберіть. Потім ретельно промийте його в холодній воді щонайменш тричі. Доведіть пшоно до кипіння у великій кількості води, відкиньте на сито і знову промийте водою.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 1Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 1'
  2. Залийте підготовлену пшоняну крупу бульйоном і варіть на малому вогні, поки вона не розвариться. При необхідності випаруйте зайву рідину.
  3. Посоліть і поперчіть зварену крупу до смаку. Вимішуйте пшоняну кашу, поки вона не стане тістоподібною.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 3
  4. Цибулю і гриби дрібно покришіть.
    Нарізана цибуляНарізіні гриби
  5. Обсмажте цибулю на олії до золотавого кольору.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 5
  6. Додайте до цибулі гриби і тушкуйте до готовності.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 6
  7. Часник дрібно наріжте. Додайте його до цибулі і грибів, і тушкуйте ще пару хвилин. Посоліть і поперчіть.
  8. Злегка збийте яйце.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 8
  9. З пшоняної маси зліпіть круглий коржик завтовшки 0,5 см, діаметром 7-8 см. На центр коржика покладіть повну чайну ложечку грибної начинки і защипайте у вигляді кульки. Продовжуйте так, поки не закінчиться пшоняна маса і начинка.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 9Лепимо крокети
  10. Розігрійте олію у фритюрниці або каструльці. Смажити можна починати, коли крапля води, що потрапила у фритюр видає гучний тріск.
  11. Підготовлені крокети спочатку вмочайте в збите яйце, а потім обкачуйте в сухарях і обсмажуйте у фритюрі до золотавого кольору. Стежте, щоб масло не почало горіти.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 11Обкачуємо крокети у сухарях
  12. Готові крокети викладайте на паперовий рушник.
    Приготування крокет з пшона з грибами. Етап 12
  13. Подавайте крокети із зеленню або гарніруйте ними м'ясо.
12-15 штук
Риба під томатним соусом Свинина з імбиром по-японські