Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Свинина з імбиром по-японські

20 июня 217 9

Проста, смачна і корисна японська страва

Свинина з імбиром по-японські

Вам знадобиться:


Свинина з імбиром по-японські. Інгредієнти
  • 400 г свинячої вирізки або битків
  • олія для обсмажування

Для маринаду:

  • 1 ч. л. соку імбиру або 1,5 ч. л. натертого імбиру
  • 4 ст. л. темного соєвого соусу
  • 2 ст. л. саке або хересу
  • 1/2 ст. л. цукру

Спосіб приготування:

  1. Свинину наріжте тонкими скибами упоперек волокон. Якщо це важко зробити, покладіть м'ясо на 1 годину в морозилку. Злегка підморожене м'ясо легко ріжеться гострим ножем. Трохи розкачайте шматочки м'яса скалкою між двома шарами кулінарної плівки.
    Нарізаємо свининуРозкочуємо свинину
  2. Змішайте все інгредієнти для маринаду.
    Змішуємо імбитний сік та соєвий соусДодаємо вино
  3. Маринуйте нарізану свинину 10 хвилин. Потім вийміть м'ясо, а маринад прибережіть для тушкування.
    Маринуємо свинину
  4. Розігрійте 3 ст. л. олії в сковороді на помірному вогні. Обсмажуйте скибочки свинини з обох боків до коричневого кольору. Смажте м'ясо невеликими порціями так, щоб скибочки не перекривалися і навіть не торкалися одна одної. Не намагайтесь надмірно розрівняти скибочки на сковороді. Чим більш хвилястим буде м'ясо, тим краще виглядатиме страва. Додавайте олію, якщо необхідно.
    Обсмажуємо свинину
  5. До кожної порції м'яса після обсмажування додавайте трохи маринаду, що залишився, і тушкуйте на середньому вогні декілька хвилин, щоб м'ясо придбало красивий темно-коричневий відтінок.
    Додаємо маринад
  6. Подавайте м'ясо з рисом, скибочками свіжого огірка і помідора. Прикрасьте свіжою петрушкою.
4 порції
Крокети з пшона з грибами Курячі кошики з грибами