Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Рибне філе з морквяним пюре і броколі

20 июня 149 2

Поласуйте ніжним рибним філе в хрусткій скориночці з мигдалю


Страви з риби. Рибне філе з морквяним пюре і броколі. Рецепт

Вам знадобиться:Рибне філе з морквяним пюре і броколі. Інгредієнти

  • 300 г філе палтуса або камбали (можна замінити мерлузою)
  • 1 яйце
  • 50 г очищеного мигдалю
  • 30 г вершкового масла
  • сік 1/2 лимону або лайму
  • борошно для обвалювання
  • олія для обсмажування
  • чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Рибне філе помийте, обсушіть серветкою і наріжте шматочками біля 3 см завширшки. Якщо у вас рибні стейки, зніміть з них шкіру і відокремте м'ясо від кісток.
    Знімаємо шкіру з філеПриготування рибного філе. Етап 1'
  2. Посоліть і поперчіть шматочки риби. Вичавіть на рибу лимонний сік і залиште промаринуватися на 15 хвилин.
    Приготування рибного філе. Етап 2
  3. Мигдаль нарубайте ножем якомога дрібніше. Можна подрібнити мигдаль в блендері, але стежте, щоб він не перетворився на борошно.
    Подрібнюємо мигдаль
  4. Налийте на розігріту до середньої температури сковороду 3 ст. л. олії, потім розтопіть в ньому вершкове масло.
  5. Шматочки риби обваляйте спочатку в борошні, потім в збитому яйці, а потім в мигдалевій крихті і викладіть на сковороду.
    Приготування рибного філе. Етап 5Приготування рибного філе. Етап 5'
  6. Обсмажте шматочки риби приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
  7. Подавайте рибу з і відвареною броколі. На рибу покладіть скибочки лайму.
2 порції
Курка під винним соусом Морквяне пюре