Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Свинячі відбивні з печерицями та моцарелою

20 июня 314 17

Ця поживна страва надасть вам сил та підніме настрій


Свинячі відбивні з печерицями та моцарелою. Рецепт

Вам знадобиться:


Свинячі відбивні з печерицями та моцарелою. Інгредієнти
  • 4 шматочки м'яса для відбивних по 120 г (можна узяти на порцію по 2 шматочки меншої ваги)
  • 200 г печериць
  • 150 г сиру моцарела
  • 3 помідори
  • 2 цибулини
  • 1 ст. л. материнки (варіанти: будь-яка суха трава для свинини)
  • 4 ст. л. оливкової олії
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • петрушка або базилік, щоб прикрасити страву

Спосіб приготування:

  1. Злегка відбийте промите і обсушене паперовою серветкою м'ясо. Посоліть, поперчіть і посипте материнкою.
    Приготування свинячих відбивних з печерицями. Етап 1
  2. Почистіть і дрібно наріжте ріпчасту цибулю і гриби.
    Приготування свинячих відбивних з печерицями. Етап 2
  3. Розігрійте на сковороді олію і обсмажте відбивні по 2 хвилини з кожного боку.
  4. Форму змастіть жиром і викладіть в неї відбивні.
  5. Обсмажте цибулю і гриби на сковороді, в якій смажилося м'ясо. Посоліть і поперчіть.
  6. Викладіть смажену цибулю і гриби на м'ясо.
    Приготування свинячих відбивних з печерицями. Етап 6
  7. Нагрійте духовку до 180°С.
  8. Наріжте помідори і моцарелу кружечками завтовшки біля 0,8 см.
  9. Помідори з сиром покладіть на м'ясо і запікайте біля 15 хвилин на середньому рівні духовки.
    Приготування свинячих відбивних з печерицями. Етап 9Приготування свинячих відбивних з печерицями. Етап 9'
4 порції


Смажена морква з ананасом Куряче філе в мигдалі