Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Куряче філе в мигдалі

20 июня 218 10

Ніжні курячі палички в хрусткій мигдалевій скоринці

Куряче філе в мигдалі

Вам знадобиться:

Куряче філе в мигдалі. Інгредієнти

  • 2 курячі грудки (всього біля 500 г м’яса)
  • 3 ст. л. білого сухого вина
  • 2 ст. л. кукурудзяного або картопляного крохмалю
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1/2 ч. л. цукру
  • 75 г мигдалю
  • 1 яйце
  • олія для фритюру

Спосіб приготування:

  1. Наріжте вимите і обсушене паперовою серветкою куряче філе на смужки розміром приблизно 7 на 2,5 см.

    Нарізаємо філе
  2. Змішайте вино з соєвим соусом і 1 ст. л. крохмалю.

    Рецепт курячого філе в мигдалі. Етап 2Додаємо крохмаль до маринаду
  3. Додайте до маринаду цукор.

    Додаємо цукор до маринаду
  4. Покладіть курячі смужки в приготований маринад і гарненько їх в нім обваляйте.

    Маринуємо філе
  5. Накрийте посуд з куркою кулінарною плівкою і поставте на 1 годину в холодильник.
  6. Подрібніть мигдаль в блендері або кавомолці.

    Подрібнюємо мигдаль
  7. Змішайте крохмаль, що залишився, з меленим мигдалем.

    Додаємо крохмаль до паніровки
  8. Злегка збийте в окремому посуді яйце.
  9. Спочатку вмочуйте шматочки курки у збите яйце, в потім обвалюйте в мигдальній суміші.

    Обвалюємо філе у паніровці
  10. Смажте у фритюрі по 3 хвилини до утворення золотистої скориночки.
  11. Готові шматочки викладайте на паперовий рушник.
  12. Подавайте до столу гарячими з рисом і кисло-солодким китайським соусом.

2 порції

Свинячі відбивні з печерицями та моцарелою Яловичина з чорносливом