Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Яловичина з чорносливом

20 июня 478 113

Чорнослив підкреслює неповторний смак тушкованого м'яса

Яловичина з чорносливомЗбільшити

Вам знадобиться:


Яловичина з чорносливом. Інгредієнти
  • 500 г м'якоті яловичини
  • 150 г чорносливу без кісточок
  • 3 ст. ложки пряженого масла
  • 2 цибулини
  • 2 морква
  • 2 ст. ложки томатного соусу
  • мелений чорний перець
  • сіль
  • петрушка

Спосіб приготування:

  1. Вимийте м'ясо, обсушіть паперовою серветкою і наріжте невеликими кубиками.
  2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими шматочками.
  3. Моркву наріжте кружечками.
  4. На велику сковороду покладіть 2 ст. ложки пряженого масла і обсмажте в ньому м'ясо на великому вогні до рум'яної скориночки.
  5. Перекладіть м'ясо в тарілку.
    Смажене м'ясо
  6. На сковороду покладіть решту масла і обсмажте цибулю і моркву.
    Обсмажуємо моркву з цибулею
  7. Додайте томатний соус і злегка підсмажте.
  8. Покладіть м'ясо до овочів.
  9. Додайте 3/4 стакана води або м'ясного бульйону, посоліть, поперчіть.
    Додаємо воду
  10. Закрийте кришкою і тушкуйте м'ясо на найменшому вогні 1 годину. Стежте, щоб рідина повністю не википала.
  11. Чорнослив добре промийте, додайте до м'яса з овочами і тушкуйте ще 30 хвилин.
  12. Страву прикрасьте свіжою зеленню.
  13. На гарнір запропонуйте відварну або смажену картоплю.
Куряче філе в мигдалі Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі