Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі

20 июня 261 4

Легко, смачно і вкрай корисно


Рецепт овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі

Вам знадобиться:


Овочеве асорті з цвітної капусти та брокколі. Інгредієнти
  • 1 невелика цвітна капуста
  • 1 брокколі 350-400 г
  • 3 скибочки білого хліба
  • 40-50 г вершкового масла або маргарину
  • 1 круто зварене яйце
  • мелена паприка
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Розберіть брокколі і цвітну капусту на суцвіття.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 1
  2. Скип'ятіть воду в 2 каструлях, посоліть до смаку і варіть овочі окремо по 5 хвилин. У каструлю з брокколі додайте щіпку соди, щоб капуста не втратила колір.
  3. Злийте воду і змішайте овочі.
  4. Покладіть в посуд для сервірування і тримайте в теплі.
  5. Зріжте скориночку з хліба і натріть його на тертці.
    Натираємо хліб на тертці
  6. Обсмажте хлібні крихти в розтопленому вершковому маслі, постійно помішуючи, доки вони не підрум'яняться.
    Приготування овочевого асорті з цвітної капусти та брокколі. Етап 6
  7. Дрібно натріть або наріжте яйце і змішайте його з сухарями.
  8. Притрусіть овочі хлібною сумішшю і посипте паприкою перед подачею до столу.
Яловичина з чорносливом Смажена курка з печеними яблуками