Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Свинячі ребра в маринаді

20 июня 680 23

Соковиті, духмяні та дуже, дуже смачні

Свинячі ребра в маринаді

Свинячі ребра в маринаді. ІнгредієнтиВам знадобиться:

  • 700-800 г свинячих реберець
  • 50 мл оцту
  • 8 невеликих цибулин, очищених і розрізаних навпіл
  • по 1/2 ч. ложки паприки, меленого чорного перцю, меленого запашного перцю, меленого імбиру і подрібненого перцю чилі (сухого або свіжого). Свіжий перець чилі потрібно очистити від насіння

Спосіб приготування:

  1. У мисці або в каструлі зробіть маринад: налийте 500-600 мл води, додайте оцет, всі прянощі і 1 ст. ложку солі. Покладіть цибулю і обмиті і нарізані на порційні шматки реберця. Закрийте і поставте в прохолодне місце на декілька годин, а краще, на ніч.
    Маринуємо ребра
  2. Розігрійте духовку до 200°С.
  3. Покладіть замариновані реберця і цибулю на деко.
    Викладаємо ребра на деко
  4. Залийте вміст дека 100 мл маринаду.
  5. Поставте деко в духовку на середній рівень на 40 хвилин. Якщо знадобиться, підливайте ще маринад, щоб м'ясо не почало пригорати.
    Запікаємо ребра
  6. Викладіть запечені реберця і цибулю на тарілки, посипте зеленню і гарніруйте маринованими помідорами, огірками і гарніром за вашим вибором.
4 порції
Смажена курка з печеними яблуками Форель в савойській капусті