Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Форель в савойській капусті

20 июня 69 6

Аромат та смак риби зберігається та збагачується в ніжному капустяному листі

Форель в савойській капусті. Рецепт

Форель в савойській капусті. ІнгредієнтиВам знадобиться:

  • 1 тушка форелі (приблизно 900 г)
  • 1 качан савойської капусти
  • 1 лимон
  • 2 ч. ложки темного соєвого соусу
  • 2 шматочки консервованого червоного перцю
  • чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Вимийте капусту і відокремте по 3 листки на кожен шматок риби.
  2. Зріжте з капустяних листів товсті прожилки.
  3. Візьміть широку каструлю, закип'ятіть воду і посоліть її.
  4. Бланшируйте листя капусти 2-3 хвилини.
  5. Обдайте листя холодною водою і дайте воді стекти.
    Готуємо капустяні листя
  6. Форель добре вимийте і наріжте порційними шматками.
  7. Полийте форель лимонним соком зовні і всередині.
  8. Поперчіть, посоліть і змастіть рибу соєвим соусом.
    Змащуємо рибу
  9. Кожен шматок риби загорніть в лист капусти, переверніть "швом" вниз на другий лист капусти і знов загорніть.
    Загортаємо рибу у капустяні листиФорель в савойській капусті. Загортаємо рибу
  10. Повторіть операцію з третім листом капусти.
    Загортаємо форель в третій листЗагорнута форель
  11. Покладіть загорнуті шматки риби в сковороду або каструлю з товстим дном.
    Рецепт приготування форелі в савойській капусті. Етап 11
  12. Тушкуйте на невеликому вогні під щільно закритою кришкою.
  13. Залежно від величини шматка риби, тушкуйте 30-40 хвилин.
  14. Якщо в рибі буде мало рідини, долийте овочевого бульйону або води.
  15. Викладіть рибу в капусті на тарілку, полийте соусом, який утворився при тушкуванні, і прикрасьте червоним перцем.
Примітка. Якщо соус буде рідким, загустіть його борошном. Для цього підсмажте 1 ч. ложку борошна на 1 ст. ложці вершкового масла, додайте соус, закип'ятіть і процідіть. 3 порції
Свинячі ребра в маринаді М'ясні рулетики з копчениною і солоними огірками