Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Брюссельська капуста з тюфтельками в соусі

20 июня 299 15

Коли смачна їжа ще й корисна, це вдвічі краще

Брюссельська капуста з тюфтельками в соусі

Вам знадобиться:


Брюссельська капуста з тюфтельками в соусі. Інгедієнти
  • по 500 г свинячого і яловичого фаршу
  • 500 г брюссельської капусти
  • 300 г консервованої кукурудзи
  • 300 г консервованої квасолі
  • 300 г консервованих томатів в томатному соусі
  • 200 мл овочевого бульйону
  • 2 ст. ложки олії
  • 2 невеликих цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • мелений чорний перець
  • сіль
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та часник очистіть, подрібніть і злегка обсмажте на олії.
    Обсмажуємо цибулю та часник
  2. Перемішайте з меленим м'ясом, посоліть і поперчіть.
  3. Зробіть з м'ясного фаршу невеликі кульки і обсмажте їх з усіх боків.
    Робимо м'ясні кульки
  4. Перекладіть тюфтелі в каструлю і залийте їх бульйоном.
  5. Якщо ви використовуєте свіжу брюссельську капусту, вимийте її, почистіть, надріжте навхрест у кочережки і варіть в підсоленій воді 15 хвилин. Додайте у воду щіпку соди, щоб капуста зберегла колір. Потім відкиньте на сито, щоб стекла вода.
  6. Додайте в каструлю з тюфтельками подрібнені консервовані томати з соком, і тушкуйте на маленькому вогні 10 хвилин. Потім додайте заморожену або свіжу зварену капусту.
    Тушкуємо тюфтельки
  7. Покладіть в каструлю кукурудзу і квасолю. Потримайте на вогні протягом 5 хвилин, якщо потрібно, приправте сіллю і перцем.
  8. Прикрасьте зеленню.
Оладки з яблуками Буженина з часником та морквою