Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Свинячий шніцель з морквяним салатом

20 июня 137 2

Чудове поєднання м'яса та овочів


Свинячий шніцель з морквяним салатом. Рецепт

Вам знадобиться:


Свинячий шніцель з морквяним салатом. Інгредієнти
  • 4 свинячих шніцелі (по 120 г)
  • по 200 г м'якоті свинини і яловичини для фаршу
  • 2 цибулини
  • 150 г тертого сиру
  • 2 яйця
  • 3 ст. ложки панірувальних сухарів
  • невеликий шматочок лука порею
  • 2 моркви
  • 4 маленьких листочка пекінської капусти
  • 1 свіжий огірок
  • 1/2 стакана сухого білого вина
  • 1 стакан вершків
  • 1 лимон
  • 3 ст. ложки олії
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Зробіть фарш зі свинини і яловичини.
  2. Подрібніть цибулю, змішайте з фаршем.
  3. Додайте до фаршу яйця і панірувальні сухарі, посоліть і поперчіть.
    Приготування свинячого шніцеля з морквяним салатом. Етап 3Додаємо панірувальні сухарі
  4. Відбийте шніцелі.
    Відбиваємо шніцелі
  5. Покладіть шніцелі у форму для запікання. Викладіть фарш на шніцелі.
    Приготування свинячого шніцеля з морквяним салатом. Етап 5
  6. Додайте у вершки вино і розмішайте. Залийте цією сумішшю шніцелі.
    Приготування свинячого шніцеля з морквяним салатом. Етап 6
  7. Посипте сиром.
    Приготування свинячого шніцеля з морквяним салатом. Етап 7
  8. Духовку нагрійте до 200°С.
  9. Поставте шніцелі в гарячу духовку на 45 хвилин.
  10. Натріть на крупній тертці моркву, додайте лук порей, нарізаний тонкими смужками.
    Овочі
  11. Вичавіть сік з лимона, перемішайте його з рослинною олією і збийте суміш.
  12. Додайте заправку в моркву, посоліть і поперчіть.
    Приготування свинячого шніцеля з морквяним салатом. Етап 12
  13. Очистіть огірок і наріжте дуже тонкими смужками удовж.
    Нарізаємо огірок
  14. Красиво викладіть на тарілку, прикрасьте листочками капусти.
4 порції
Буженина з часником та морквою Курячі ніжки, фаршировані омлетом з шинкою