Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Курячі ніжки, фаршировані омлетом з шинкою

20 июня 306 24

Чудовий недорогий рецепт приготування фаршированої курки

Курячі ніжки, фаршировані омлетом з шинкою

Вам знадобиться:


Курячі ніжки, фаршировані омлетом з шинкою. Інгредієнти
  • 2 крупних курячих ніжки
  • 2 яйця
  • 80 г копченої шинки
  • 100 г твердого сиру
  • 100 г замороженої стручкової квасолі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. ложки майонезу
  • 2 ст. ложки олії
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Помийте ніжки і обсушіть їх серветкою.
  2. Розріжте ніжки уздовж кісточок майже до кінця. Відокремте м'ясо від кісточок.
  3. Відрубайте більшу частину кісточок так, щоб їхня частина, що залишилася, була біля 5 см довжиною.
    Підготовлюємо ніжки
  4. Розкладіть ніжки шкіркою вниз і відбийте м'ясо.
  5. Зріжте частину м'яса так, щоб шкіра була трохи більшою за м'ясо.
  6. Посипте м'ясо перцем і подрібненим часником.
    Посипаємо м'ясо приправами
  7. Стручкову квасолю опустіть на 1 хвилину в окріп, потім відкиньте на друшляк.
  8. Наріжте шинку шматочками, сир натріть на тертці. Збийте яйця з майонезом.
    Подрібнюємо сир та шинку
  9. Перемішайте яєчну суміш з шинкою і квасолею.
  10. Налийте на сковороду масло і підсмажте омлет з шинкою і квасолею.
    Смажимо омлет
  11. Розріжте омлет на 2 частини і покладіть на м'ясо.
    Викладаємо омлет на м'ясо
  12. Посипте сиром.
    Посипаємо м'ясо тертим сиром
  13. Стягніть шкіру на ніжках і скріпіть її зубочистками.
    Скріплюємо ніжки
  14. Покладіть ніжки на деко, змащене олією.
  15. Випікайте 35 хвилин при температурі 180°С на помірному вогні.
    Запікаємо ніжки
2 порції
Свинячий шніцель з морквяним салатом Грудинка, фарширована курагою