Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Грудинка, фарширована курагою

20 июня 238 3

Курага надає свинячій грудинці особливого неповторного смаку

Грудинка, фарширована курагою

Вам знадобиться:


Грудинка, фарширована курагою. Інгредієнти
  • 1 кг свинячої грудинки
  • 2 стебла селери
  • 2 скибочки білого хліба без скоринки
  • 1 цибулина
  • 10 в'ялених абрикос
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • 2 ст. ложки майонезу
  • перець
  • сіль
  • листочки селери

Спосіб приготування:

  1. Грудинку помийте і обсушіть.
  2. Розріжте грудинку уздовж ребер, залишаючи нерозрізаними 3 см м'якоті.
    Розрізаємо грудинку
  3. Хліб розкришіть, цибулю подрібніть, абрикоси та селеру наріжте шматочками.
    Нарізаємо овочі
  4. Розігрійте в сковороді вершкове масло. Селеру і цибулю обсмажуйте 5 хвилин.
    Смажимо селеру и цибулю
  5. Додайте в сковороду хліб і абрикоси. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
    Додаємо хліб та абрикоси
  6. Викладіть начинку на м'ясо. Закрийте начинку і скріпіть краї грудинки зубочистками.
    Кладемо начинку Закріплюємо грудинку
  7. Посоліть, поперчіть і поставте в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
    Запікаємо грудинку
  8. Потім змастіть м'ясо майонезом і поставте в духовку ще на 20 хвилин.
  9. Подавайте грудинку з пряними скибочками картоплі.
  10. Прикрасьте страву листочками селери.
4-5 порцій
Курячі ніжки, фаршировані омлетом з шинкою Пиріжки з гарбузом