Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Курячі крильця в маринаді

20 июня 449 15

Прикрасять святковий стіл і порадують гостей


Курячі крильця в маринаді

Вам знадобиться:


Курячі крильця в маринаді. Інгредієнти
  • 1 кг курячих крилець
  • 4 великих картоплини
  • декілька шматочків консервованого червоного перцю
  • 3 ст. ложки соєвого соусу
  • 2 ст. ложки оцту
  • 2 ст. ложки олії
  • 2 ч. ложки меленої паприки
  • 1 ч. ложка меленого запашного перцю
  • 1 ч. ложка чорного перцю
  • зелень
  • сіль
  • олія для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Обробіть і вимийте курячі крильця.
  2. Зробіть суміш з оцту, 2 ст. ложок олії, 1,5 ч. ложки паприки, 3/4 ч. ложки чорного перцю, запашного перцю і 1 ч. ложки солі.
    Готуємо маринад
  3. Обмажте сумішшю крильця і залиште в цьому маринаді на 40 хвилин.
    Маринуємо крильця
  4. Картоплю помийте, почистіть, зваріть і зробіть пюре.
  5. У пюре додайте прянощі, які у вас залишилися. Перемішайте.
  6. З пюре зробіть невеликі кульки. Відкладіть їх приготування на той час, коли готуватимуться крильця.
    Приготування курячих крилець в маринаді. Етап 5
  7. Розігрійте духовку до 190°С.
  8. Змастіть деко олією і викладіть на нього крильця.
    Приготування курячих крилець в маринаді. Етап 7
  9. Полийте крильця соєвим соусом і поставте в духовку на середній рівень на 20 хвилин, а потім на верхній рівень, щоб вони добре підрум'янилися.
    Приготування курячих крилець в маринаді. Етап 8
  10. Картопляні кульки обсмажте на олії на сковороді або у фритюрі.
  11. Викладіть на тарілку крильця, декілька картопляних кульок і прикрасьте перцем і зеленню.
4 порції
Картопляні зрази з грибами Котлети зі свинини на кісточці з морквою