Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Котлети зі свинини на кісточці з морквою

20 июня 117 5

Друзі неодмінно попросять у вас цей рецепт

Котлети зі свинини на кісточці з морквою

Вам знадобиться:


Котлети зі свинини на кісточці з морквою. Інгредієнти
  • 600 г свиної корейки
  • 3 великих морквини
  • 2 великих цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 лимон
  • шматочок кореня імбиру завдовжки 3 см
  • 50 мл олії
  • 1/2 ч. ложки меленого коріандру
  • 1 ст. ложка порошку карі
  • 1/4 ч. ложки меленого чилі
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ст. ложка яблучного оцту
  • сіль
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Корейку вимийте, обсушіть і наріжте на порційні шматки. З лимона терткою зніміть цедру, а з м'якоті вичавіть сік.
    Підготовлюємо корейку
  2. Цибулю, часник і імбир очистіть і подрібніть.
    Подрібнюємо овочі та імбир
  3. Половину цибулі, половину часнику, весь імбир, всю цедру і весь сік лимона перемішайте, додайте коріандр і карі.
    Готуємо маринад
  4. Покладіть м'ясо в цей маринад і перемішайте. Залиште на 30 хвилин.
    Маринуємо м'ясо
  5. Моркву очистіть, наріжте дуже тонкою соломкою. Покладіть в миску.
    Ріжемо моркву
  6. Зелену цибулю або зелень петрушки подрібніть.
  7. Розігрійте в сковороді 4 ст. ложки олії, обсмажте решту подрібненої цибулі з часником і чилі протягом 3 хвилин.
  8. Влийте гарячу суміш олії з цибулею та часником в миску з морквою. Перемішайте.
    Маринуємо моркву
  9. Додайте цукор, оцет і сіль.
  10. Накрийте і залиште на 30 хвилин.
  11. У сковорідці розігрійте 2-3 ст. ложки олії, і обсмажте шматки свинини по 3 хвилини з кожного боку.
    Обсмажуємо м'ясо
  12. Розігрійте духовку до 190°С.
  13. Покладіть кожен шматок м'яса на аркуш фольги.
    Кладемо м'ясо на фольгу
  14. Зверху покладіть моркву.
    Покриваємо м'ясо морквою
  15. Щільно загорніть фольгу, покладіть на деко і запікайте в духовці 20 хвилин.
    Запікаємо м'ясо
  16. Розгорніть фольгу, викладіть м'ясо з морквою на тарілку. Прикрасьте зеленню.
5 порцій
Курячі крильця в маринаді Курячий рулет з савойською капустою