Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Курячий рулет з савойською капустою

20 июня 224 5

Куряче м'ясо та капуста прекрасно доповнюють один одного


Курячий рулет з савойською капустою

Вам знадобиться:


Курячий рулет з савойською капустою. Інгредієнти
  • 2 курячих грудки
  • 1 качан савойської капусти
  • 2 морква
  • 2 ст. ложки соняшникової олії
  • 30 г вершкового масла
  • 1 ст. ложка готової гірчиці
  • 1 ст. ложка крохмалю
  • чорний мелений перець
  • мелена паприка
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Помийте і обсушіть курячі грудки серветкою.
  2. Вимийте качан капусти, розберіть його на листя. Видаліть товсті прожилки в середині листів і бланшируйте декілька хвилин в киплячій воді.
  3. Злийте воду.
  4. Наріжте капустяне листя довгими смужками.
  5. Курячі грудки проріжте навпіл (не розрізаючи до кінця), а потім так само розріжте кожну половинку.
    Ріжемо м'ясо
  6. Злегка відбийте розрізані грудки.
    Приготування курячого рулета з савойською капустою. Етап 6
  7. Змастіть м'ясо гірчицею, посипте чорним перцем, паприкою і сіллю.
    Приготування курячого рулета з савойською капустою. Етап 7
  8. Викладіть нарізану капусту на м'ясо.
    Приготування курячого рулета з савойською капустою. Етап 8
  9. Скрутіть курячі грудки рулетом, починаючи з вужчого кінця.
    Робимо рулет
  10. Закріпіть рулети зубочистками.
    Приготування курячого рулета з савойською капустою. Етап 10
  11. Налийте в сковороду олію і обсмажте рулети на середньому вогні до готовності, перевертаючи їх.
    Приготування курячого рулета з савойською капустою. Етап 11Приготування курячого рулета з савойською капустою. Етап 11_
  12. Моркву відваріть майже до готовності, наріжте кружечками і підрум'яньте в олії на сковороді.
    Підсмажуємо моркву
  13. Порізану капусту прогрійте на вершковому маслі.
  14. Наріжте рулети навскоси і викладіть на тарілку з капустою і морквою.
Примітка: До цієї страви можна приготувати наступний соус. Додайте в сковороду, де смажилася курка, небагато м'ясного бульйону або води, приправте прянощами, посоліть і злегка згустіть крохмалем. 2-4 порції
Котлети зі свинини на кісточці з морквою Млинці класичні