Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Млинці класичні

20 июня 1778 61

Яка ж Масниця без млинців?


Млинці класичні

Вам знадобиться:


Млинці класичні. Інгредієнти
  • 1 літр молока
  • 1 кг борошна
  • сухі активні дріжджі з розрахунку на 1 кг борошна (див. на упаковці дріжджів)
  • 4 яйця
  • 3 ст. ложки олії
  • 2 ст. ложки цукру
  • 1,5 ч. ложки солі

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно через сито в трилітрову каструлю.
    Просіюваємо борошно
  2. Змішайте борошно з сухими дріжджами.
    Приготування млинців класичних. Етап 2
  3. Покладіть цукор, сіль, яйця і олію. Добре перемішайте.
  4. Помалу додайте в борошно тепле молоко, ретельно розмішуючи до гладкості.
    Приготування млинців класичних. Етап 4
  5. Накрийте кришкою і поставте в тепле місце. Можна поставити на каструлю з підігрітою водою.
  6. Коли тісто підніметься по самі вінця каструлі, починайте пекти млинці.
    Приготування млинців класичних. Етап 6
  7. Найкращі сковороди для млинців - невеликі, чавунні, з товстим дном.
  8. Приготуйте миску, в яку ви складатимете млинці, поставте її поблизу на каструлю з гарячою водою, щоб млинці не охололи.
  9. Зручно змащувати сковороду сирою картоплею. Виріжте з сирої очищеної картоплі прямокутник і наколіть його на вилку.
  10. Поставте сковороду на вогонь і змастіть олією, використовуючи підготовлену картоплю.
    Змащуємо сковороду олією
  11. Наливайте ополоником тісто, нахиляючи сковороду, щоб тісто рівномірно розтеклося. Перші млинці, як і належить, прилипають до сковороди. Добре розігрійте сковороду і смажте млинці з обох сторін до рум'яного кольору.
    Приготування млинців класичних. Етап 11
Примітка: Їдять млинці - хто з чим любить. З ікрою, з солоною рибою, з кількою. Із сметаною або медом, з розтопленим вершковим маслом. Можна масло трохи присолити. Смачні млинці і наступного дня - підігріті або запечені з сиром, м'ясом, рисом та яйцями.
Курячий рулет з савойською капустою Морський окунь запечений