Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Куряча печінка в брусничному соусі

20 июня 251 11

Пікантний соус здатен перетворити просту страву на справжній делікатес

Куряча печінка в брусничному соусі

Вам знадобиться:

Куряча печінка в брусничному соусі. Інгредієнти

  • 500 г курячої печінки
  • 1 ст. ложка соєвого соусу
  • 3 ст. ложки борошна
  • 1 ст. ложка олії
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • 1/2 ч. ложки меленої паприки

Для соусу і прикраси:

Куряча печінка в брусничному соусі. Інгредієнти для соусу

  • 200 г замороженої брусниці
  • 1/2 стакана сухого червоного вина
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 2 ст. ложки води
  • 1/4 стакана цукру
  • щіпка кориці
  • 1 бутон гвоздики
  • 30 г кедрових горіхів
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Вимийте і обсушіть курячу печінку
  2. Обваляйте шматочки печінки в борошні і смажте в суміші вершкового масла і олії з додаванням соєвого соусу 8 хвилин.

    Смажимо печінку
  3. Для соусу: брусницю переберіть, промийте, покладіть в блендер, зробіть пюре.

    Робимо пюре з ягід
  4. Викладіть пюре в каструльку, додайте вино, цукор, воду, прянощі, сіль і закип'ятіть. Додайте вершкове масло і доведіть соус до кипіння.

    Готуємо брусничний соус
  5. На тарілку викладіть печінку, залийте соусом і посипте кедровими горіхами. Прикрасьте зеленню.

4 порції

Котлети з індички фаршировані Курячий штрудель з цитрусовим соусом