Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Холодець з індички

20 июня 418 27

Дуже ситна і легка у приготуванні страва


Холодець з індички

Вам знадобиться:


Холодець з індички. Інгредієнти
  • 3 гомілки індички
  • 5-6 крил індички
  • 1 велика морква або 2 невеликі
  • 1 крупна цибулина
  • 3 лаврових листа
  • 10 горошин чорного перцю
  • 4-5 штук гвоздики
  • сіль
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Почистіть і добре помийте гомілки і крила індички.
  2. Покладіть їх в каструлю і залийте холодною водою, щоб поверхня води була вища за рівень м'яса на 10 - 12 см.
  3. Покладіть в каструлю цілу моркву і цибулину, а також прянощі і сіль.
  4. Варіть на слабкому вогні 4 години, знімаючи піну. Якщо варити м'ясо на сильному вогні, бульйон буде каламутним.
  5. Морква і цибуля варяться 1 - 2 години. Коли морква стане м'якою, вийміть її і цибулину з бульйону. Моркву відкладіть для оздоблення холодцю.
  6. Коли м'ясо легко відділятиметься від кісток, наріжте його невеликими шматочками або просто розберіть виделками.
    Приготування холодцю з індички. Етап 6
  7. Кістки і залишки м'яса покладіть назад в бульйон і варіть ще 1 годину.
  8. Бульйон процідіть (краще через 2 шари марлі).
  9. У одну або декілька форм покладіть красиво нарізану моркву і зелень, заповніть м'ясом.
    Приготування холодцю з індички. Етап 9Приготування холодцю з індички. Етап 9'
  10. Вміст форми залийте бульйоном на 1 см вище за м'ясо.
    Приготування холодцю з індички. Етап 10
  11. Поставте в прохолодне місце для застигання.
    Приготування холодцю з індички. Етап 11
  12. Перед подачею до столу форму занурте в гарячу воду майже до країв на 1 хвилину, вийміть форму з води, накрийте її блюдом для сервірування, і разом переверніть.
  13. До холодцю подайте хрін, гірчицю.
Млинці з грибами Молода капуста в сухарях