Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Сирники фаршировані

20 июня 244 41

Нове в сирникобудуванні


Сирники фаршировані

Вам знадобиться:


Сирники фаршировані. Інгредієнти
  • 400 г сиру
  • 1 яйце
  • 3 ст. ложки борошна
  • цукор до смаку (біля 40 г)
  • 6-9 штук кураги
  • 8-12 штук чорносливу без кісточок
  • олія для смаження
  • борошно для обвалювання

Спосіб приготування:

  1. Спочатку підготуйте чорнослив і курагу. Курагу залийте гарячою, а чорнослив добре теплою водою і залиште набухати на 30-60 хвилин. Не забудьте перед цим їх гарненько помити, оскільки сучасні виробники обробляють сушені фрукти маслом або іншою гидотою для поліпшення зовнішнього вигляду.
  2. Набряклі курагу і чорнослив дрібно наріжте.
    Приготування сирників. Етап 2
  3. Домашній сир краще протерти через сито, щоб не було грудочок. Магазинний сир однорідної консистенції можна відразу пускати в справу. Додайте до сиру цукор на смак і перемішайте.
    Приготування сирників. Етап 3
  4. Розбийте в сир яйце, додайте борошно і знову добре перемішайте. Борошна може знадобитися і більше, якщо сир вологий.
    Приготування сирників. Етап 4
  5. Насипте на обробну дошку або тарілку гірку борошна. Наберіть ложку сирної маси, а іншою ложкою зсуньте цю масу в борошно. Припудріть пальці борошном і сформуйте коржик.
    Приготування сирників. Етап 5Приготування сирників. Етап 5'
  6. На середину коржика покладіть чайну ложку начинки, заліпіть колобок.
    Приготування сирників. Етап 6Приготування сирників. Етап 6'
  7. Покатайте колобок по рівній поверхні, щоб він став циліндром, підрівняйте краї.
    Приготування сирників. Етап 7Приготування сирників. Етап 7'
  8. Спочатку обсмажуйте бічні поверхні сирників на помірному вогні, періодично їх повертаючи, а потім обсмажте основи.
    Приготування сирників. Етап 8Приготування сирників. Етап 8'
  9. Подавайте зі сметаною, варенням, медом або солодким соусом на ваш смак.
12 штук
Сьомга з яблучним соусом Печений перець з овочами