Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Філе качки з соусом з хрону

20 июня 174 2

Цікавий соус підкреслює смак качатини


Філе качки з соусом з хрону

Вам знадобиться:Філе качки з соусом з хрону. Інгредієнти

  • 4 качиних грудки
  • 2 ст. ложки олії (краще оливкової)
  • 1 велике яблуко
  • 3 ст. ложки готового хрону з буряком або без
  • 3 ст. ложки сметани
  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • сіль, перець
Примітка: Цей соус підійде до страв з будь-якої птиці.

Спосіб приготування:

  1. Для приготування соусу очищене яблуко натріть на тертці, підлийте до нього 2 ст. ложки води і тушкуйте на маленькому вогні приблизно 10 хвилин до м'якості.
    Тремо яблуко
  2. Тушковане яблуко протріть через сито.
    Протираємо тушковане яблуко
  3. У яблучне пюре, що охололо, додайте хрін і сметану. Перемішайте.
    Додаємо хрінДодаємо сметану
  4. Приправте соус сіллю і лимонним соком.
    Додаємо лимонний сік
  5. Качині грудки змастіть 1 ст. ложкою олії, посоліть, поперчіть і обсмажте на грилі або сковороді з обох боків до рум'яної скориночки.
    Змащуємо м'ясо
  6. Обсмажене м'ясо покладіть в термостійку форму, знов змастіть 1 ст. ложкою олії і запікайте в духовці при температурі 200°С протягом 20 хвилин, періодично поливаючи качині грудки соком, що виділився.
    Запікаємо м'ясо
  7. Готове м'ясо наріжте скибочками упоперек волокон і подавайте з соусом і гарніром за вашим смаком.
4 порції
Печений перець з овочами Теляча грудинка фарширована