Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Рагу з копченими ковбасками

20 июня 239 6

Аромат копченини додає особливий шарм цій страві


Рагу з копченими ковбасками

Вам знадобиться:Рагу з копченими ковбасками. Інгредієнти

  • 400 г копчених ковбасок
  • 300 мл м'ясного бульйону
  • 400 г консервованих томатів у власному соку
  • 400 г консервованої білої квасолі
  • 2 великих морквини
  • 2 стебла черешкової селери
  • 1 цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1/2 ч. ложки насіння коріандру
  • 1/2 ч. ложки гірчичного насіння
  • 1/2 ч. ложки меленого запашного перцю
  • чорний перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Помийте і почистіть моркву, селеру і цибулю. Черешкову селеру краще чистити овочечисткою.
  2. Наріжте цибулю півкільцями, моркву і селеру наріжте шматочками завдовжки близько 4 см.
    Ріжемо овочі
  3. Ковбаски наріжте такої ж довжини, як моркву і селеру.
    Ріжемо ковбаски
  4. Розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ній ковбаски протягом 10 хвилин.
    Смажити ковбаски
  5. Вийміть ковбаски шумівкою на блюдо.
  6. Покладіть в сковороду цибулю і обсмажте його на середньому вогні.
  7. Коріандр і гірчичне насіння розтовчіть в ступці.
    Товчемо приправи
  8. Додайте всі спеції і часник до цибулі і обсмажуйте ще 1 хвилину.
    Смажимо цибулю
  9. Покладіть в сковороду моркву, селеру і влийте бульйон. Накрийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин.
    Додаємо бульйон
  10. Додайте томати і готуйте ще 10 хвилин.
    Додаємо томати
  11. Квасолю відкиньте на друшляк і покладіть в сковороду разом з ковбасками. Готуйте без кришки 5 хвилин.
    Додаємо ковбаскиДодаємо квасолю
  12. Викладіть на тарілку і прикрасьте зеленню.
Деруни Картопляні зрази з рибою