Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Равіолі з індичкою і брусничним соусом

20 июня 159 7

Італійські пельмені з цікавою начинкою і соусом


Равіолі з індичкою і брусничним соусом

Для тіста вам знадобиться:Равіолі з індичкою і брусничним соусом. Інгредієнти

  • 500 г борошна
  • 1/2 склянки молока
  • 1/3 склянки води
  • 1 ст. ложка олії
  • 1 яйце
  • 1/2 ч. ложки солі

Для фаршу:

  • 500 г м'яса індички
  • 1/2 качана китайської капусти (приблизно 300 г)
  • 1 цибулина
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 3/4 ч. ложки солі
  • перець

Для соусу:

  • 200 г брусниці
  • 1/4 склянки цукру
  • 3 ст. ложки води
  • щіпка кориці
  • 1 бутон гвоздики

Спосіб приготування:

  1. Яйце, молоко і 1/3 склянки води помістіть в ємність, перемішайте і злегка збийте.
    Збиваємо яйце з молокомДодаємо воду
  2. Просійте в суміш борошно і замісіть тісто, вливаючи олію.
    Просіюємо борошно
  3. Скачайте тісто в кулю і накрийте його вологим рушником або серветкою.
    Скачуємо тісто в кулюНакриваємо тісто
  4. М'якоть індички пропустіть через м'ясорубку.
  5. Очистіть цибулю і дрібно її наріжте.
  6. Китайську капусту тонко нашаткуйте.
    Нарізані капуста та цибуля
  7. Обсмажте нарізану цибулю у вершковому маслі 5 хвилин, додайте капусту і смажте ще 5 хвилин.
    Смажимо цибулю
  8. Перемішайте м'ясний фарш з цибулею і капустою, додаючи перець і сіль.
    Готуємо фарш
  9. Тісто скачайте ковбаскою, розріжте на шматочки завтовшки 1 см і розкачайте в тоненькі коржики.
    Нарізаємо тістоРозкачуємо тісто
  10. Покладіть на кожен коржик 1 ч. ложку (з гіркою) фаршу і зліпіть краї.
    Формуємо равіолі
  11. Варіть в киплячій підсоленій воді 10-12 хвилин.
  12. Для приготування соусу подрібніть брусницю з цукром в блендері або добре розімніть товкучкою.
    Робимо брусничне пюре
  13. Покладіть брусничне пюре в каструлю, додайте воду, гвоздику і корицю. Варіть до загусання.
    Готуємо соус
  14. Покладіть в равіолі вершкове масло, злегка перемішайте, потрушуючи, і подавайте з брусничним соусом.
Картопляні зрази з рибою Морквяні котлети з родзинками і яблуками