Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Свиний стейк з карамельною цибулею

20 июня 246 14

Карамельна цибуля абсолютно перетворює звичні відбивні


Свиний стейк з карамельною цибулею

Вам знадобиться:


Свиний стейк з карамельною цибулею. Інгредієнти
  • 3 свинячих стейка на кісточці
  • 2 цибулини
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ст. ложка червоного сухого вина
  • 1/2 склянки оливкової олії
  • 1 ст. ложка борошна
  • зелена цибуля для прикраси
  • 1/2 ч. ложки сухого розмарину
  • сіль

  • Свиний стейк з карамельною цибулею. Інгредієнти

Для маринаду:

  • 2 ч. ложки оцту
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • 1 ч. ложка цукру
  • 1/2 ч. ложки подрібненого коріандру
  • чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
  2. Щедро обмажте маринадом м'ясо і залиште на 20 хвилин.
    Маринуємо м'ясо
  3. Наріжте цибулю кільцями.
  4. Посипте цибулю сіллю за смаком, 1 ст. ложкою цукру і притрусіть 1 ст. ложкою борошна.
    Приправляємо цибулю
  5. Налийте на сковороду 2 ст. ложки олії, сильно її розігрійте і підсмажте цибулю до хрусткої коричневої скориночки. Стежте, щоб цибуля не згоріла. На цьому етапі потрібно добитися, щоб цибуля обсмажилася, але не розм'якла повністю.
    Смажимо цибулю
  6. Полийте цибулю вином і трохи випаруйте спирт. Відкладіть до готовності стейків.
  7. Обсмажте промариноване м'ясо на середньому вогні в олії, що залишилася, по 5 хвилин з кожного боку.
  8. Подавайте стейки з картопляним пюре і карамельною цибулею.
3 порції
Буряк, фарширований рисом та овочами Ледачі вареники з сиру