Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Червонокачанна капуста з яблуками

20 июня 187 7

Чудова овочева страва з фруктовою ноткою


Червонокачанна капуста з яблуками

Вам знадобиться:Червонокачанна капуста з яблуками. Інгредієнти

  • 1 качан капусти
  • 3 ст. ложки вершкового масла
  • 1 ст. ложка червоного винного оцту
  • 3 - 4 яблука зеленого або жовтого кольору
  • 1 ст. ложка цукру
  • сіль, перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Очистіть капусту від верхнього грубого листя. Вимийте і розріжте качан на 4 частини.
    Ріжемо капусту
  2. Кочережку видаліть і нашаткуйте капусту.
    Шаткуємо капусту
  3. Розігрійте в сковороді вершкове масло.
    Розігріваємо масло
  4. Покладіть в сковороду капусту, посоліть, поперчіть і влийте оцет.
    Приправляємо капустуДодаємо оцет
  5. Готуйте на невеликому вогні під кришкою, час від часу помішуючи, приблизно 1 годину 20 хвилин.
  6. Вимийте яблука і розріжте їх на четвертинки.
  7. Видаліть з яблук серединки і наріжте їх скибочками.
    Нарізаємо яблука
  8. Додайте яблука до капусти і посипте цукром. Перемішайте, накрийте кришкою і готуйте ще 20 хвилин.
    Додаємо цукор
Стегно індички з овочами Вареники з вишнями і чорницею