Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Кабачкові млинчики / Млинчики з кабачків

20 июня 4014 118

Сметанний соус робить цю легку овочеву страву пікантною

Кабачкові млинчики

Вам знадобиться:


Кабачкові млинчики. Інгредієнти
  • 3 кабачки середнього розміру
  • 1 яйце
  • 3-4 ст. ложки борошна
  • 1/3 ч. ложки суміші італійських трав
  • сіль
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Кабачки очистіть і натріть на крупній тертці. Зовсім молоді кабачки можна натирати разом з насінням, а якщо кабачки старші, краще серцевину з насінням не терти.
    Натираємо кабачки
  2. Натерті кабачки посоліть 1/2 ч. ложки солі і залиште хвилин на 20, щоб вони пустили сік.
    Солимо кабачки
  3. Гарненько зцідіть кабачковий сік, додайте сухі трави і борошно. Перемішайте.
    Відціджуємо кабачкиДодаємо борошно
  4. Додайте до кабачків яйце, добре перемішайте.
    Додаємо яйце
  5. Розігрійте сковороду, налийте олію. Столовою ложкою викладайте на сковороду млинчики і обсмажуйте з двох боків до хрусткої скориночки.
    Викладаємо на сковородуОбсмажуємо млинчики
  6. Для соусу посоліть сметану на смак, видавіть в неї часник і додайте дрібно нарізаний свіжий кріп. Перемішайте і подавайте до млинчиків.
    Готуємо соус
12 штук
Вареники з вишнями і чорницею Курячі рулетики з сиром