Найкорисніша з каш

Вам знадобиться:

- 800 г нарізаної м'якоті гарбуза
- 100 г пшоняної крупи
- 1/2 літри молока
- жменя родзинок
- щіпка ванілі
- 1/2 ч. ложки кориці
- цукор
Спосіб приготування:
- Пшоняну крупу ретельно промийте водою, залийте великою кількістю води, доведіть до кипіння. Потім воду злийте, залийте крупу свіжій водою приблизно на два пальці вище, і варіть на невеликому вогні до готовності.
- Гарбуз залийте водою і зваріть до м'якості.
- Воду злийте, гарбуз розімніть м'ялкою в пюре.
- З'єднайте гарбуз і пшоняну кашу.
- Залийте кашу молоком, додайте вимиті родзинки, ваніль, корицю і цукор і варіть хвилин п'ять на повільному вогні.
Якщо ви бажаєте смачно поїсти в Києві і не готувати вдома, скористайтеся нашим каталогом ресторанів. Тут ви дізнаєтеся адреси, зможете подивитися фото, а також прочитаєте реальні відгуки на ресторани і кафе Києва.