Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Біляші

20 июня 507 74

Сонячні смажені пиріжки з соковитою м'ясною начинкою

Біляші

Вам знадобиться:


Біляші. Інгредієнти
  • по 200 г яловичини та свинини
  • 1 велика цибулина або 2-3 невеликих
  • 100 г олії для смаження
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Поки готується , приготуйте м'ясний фарш. Для цього наріжте м'ясо невеликими шматочками. Пропустіть м'ясо і крупно нарізану цибулю через м'ясорубку. Добре перемішайте фарш.
    Готуємо фарш
  2. Додайте сіль (1 ч. ложку), посипте перцем і ще раз перемішайте.
  3. Посипте робочу поверхню борошном і викладіть на неї тісто.
  4. Розділіть тісто на 9-12 частин (в залежності від того, наскільки великі ви хочете біляші). Зробіть з тіста невеликі коржики (діаметром 10-12 см).
    Розкочуємо коржики
  5. На середину коржиків покладіть столову ложку фаршу, злегка розрівняйте фарш по коржику.
    Кладемо начинкуРозрівнюємо начинку
  6. Зберіть вільні краї коржика до середини і защепніть їх так, щоб залишився невеликий отвір.
    Заліплюємо біляші
  7. Переверніть біляш і рукою злегка притисніть, щоб зробити його трохи пласким.
    Розрівнюємо біляші
  8. Налийте на сковороду олію, розігрійте його і спочатку кладіть біляші відкритою стороною вниз. Потім переверніть біляші і обсмажуйте на невеликому вогні до золотавого кольору.
    Обсмажуємо біляшіОбсмажуємо біляші
9 штук
Омлет з помідорами та печерицями М'ясний торт