Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

М'ясний торт

20 июня 241 13

Великого гарячого серця вистачить на двох

М'ясний торт

Вам знадобиться:


М'ясний торт. Інгредієнти
  • 400 г яловичої вирізки
  • 200 г шампіньйонів
  • 100 г твердого сиру
  • 1 велика або 2 невеликих цибулини
  • 2 помідори
  • чверть стручка червоного гострого перцю
  • 1 лавровий лист
  • 3 ст. ложки оліїМ'ясний торт. Інгредієнти
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. ложки подрібнених волоських горіхів
  • 3 ст. ложки томатного соусу
  • олія для обсмажування
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Вимийте м'ясо і наріжте його упоперек тонкими скибочками.
  2. Накрийте м'ясо плівкою і відбийте.
    Відбиваємо м'ясо
  3. Очистіть часник і наріжте його тонкими шматочками.
  4. У гострого перчика видаліть насіння і подрібніть сам перець.
  5. У мисці змішайте часник, гострий перець, розкришений лавровий лист і 3 ст. ложки олії.
  6. Покладіть м'ясо в отриманий маринад на 20 хвилин. Протягом цього часу переверніть його 3 рази.
  7. Очистіть цибулю і наріжте її тонкими кільцями або півкільцями.
  8. Помідори вимийте і наріжте тонкими кільцями.
  9. Вимийте шампіньйони, обсушіть і наріжте подовжніми скибочками.
    Нарізаємо овочі
  10. Розігрійте в сковороді олію і обсмажте цибулю і гриби. Посоліть на смак.
    Обсмажуємо гриби
  11. Розігрійте сковороду без масла, викладіть в неї м'ясо разом з маринадом і обсмажте скибочки по 3 хвилини з кожного боку. Посоліть.
    Обсмажуємо м'ясо
  12. Сир натріть на крупній терці. Половину сиру змішайте з горіхами.
  13. У круглу форму для випічки покладіть кондитерський папір, змастіть його жиром і викладіть половину обсмаженого м'яса у формі серця.
    Викладаємо папірВикладаємо м'ясо
  14. Зверху на м'ясо покладіть грибну начинку. Посипте торт сиром з горіхами.
    Викладаємо грибиВикладаємо сир
  15. Зверху викладіть м'ясо, що залишилося, на м'ясо томатний соус.
    Викладаємо м'ясоЗмащуємо соусом
  16. Потім викладіть шар кружків помідорів, посипте сиром, що залишився.
    Викладаємо помідориВикладаємо сир
  17. Розігрійте духовку до 200°С.
  18. Поставте торт в духовку на 20 хвилин.
Біляші Рагу з яловичини по-болгарськи