Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Картопляні галушки з куркою та грибами

20 июня 311 22

Картопляні галушки можна комбінувати з овочами і м'ясом на ваш розсуд

Картопляні галушки з куркою та грибами

Для галушок вам знадобиться:


Картопляні галушки. Інгредієнти 1
  • 200 г картоплі
  • 100 г манної крупи
  • 300 мл молока
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. солі

Для основної страви:

  • 300 г курячого філеКартопляні галушки. Інгредієнти 2
  • 200 г печериць (9-10 грибів середнього розміру)
  • 100 г консервованого зеленого горошку (за бажанням)
  • 1 морквина
  • 50 г вершкового масла
  • 1 склянка сметани
  • 1 ч. л. гірчиці
  • перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Очищену картоплю натріть на дрібній тертці і відіжміть руками або в серветці.
  2. Перекладіть віджату картоплю в миску, розпушіть і посоліть. Накрийте миску кришкою.
  3. Закип'ятіть молоко, влийте його в манну крупу, швидко перемішайте і так само швидко змішайте з картопляною масою.
  4. Додайте яйце. Посоліть.
  5. Мокрими руками добре вимісіть тісто.
  6. Формуйте галушки змоченими водою руками. Робіть кульки діаметра приблизно 2.5-3 см.
  7. Опустіть галушки в підсолений окріп і варіть 10 хвилин.
  8. Куряче філе наріжте невеликими довгастими шматочками упоперек волокон.
  9. У сметану покладіть гірчицю і добре перемішайте.
  10. Помийте гриби і наріжте їх пластинками.
  11. Моркву наріжте кружечками і обсмажте на вершковому маслі протягом 4-5 хвилин.
  12. Додайте до моркви куряче філе та гриби.
  13. За бажанням додайте у сковороду зелений горошок.
  14. Через 5 хвилин залийте суміш сметаною з гірцицею, посоліть і поперчіть.
  15. Тушкуйте на невеликому вогні 10 хвилин.
  16. Готові галушки розкладіть по тарілках і полийте вмістом сковороди.
4 порції
Рагу з яловичини по-болгарськи Голубці