Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Млинці з гарбузом / Гарбузові млинчики

20 июня 1154 36

Гарбузове пюре додає млинцям цікавий смак і яскравий колір

Гарбузові млинці

Вам знадобиться:

  • 300 г м'якоті гарбуза
    Гарбузові млинці. Інгредієнти
  • 3 яйця
  • 2 ст. ложки цукру
  • 1 склянка молока
  • 4 ст. ложки (150 г) борошна
  • 1 ст. ложка олії
  • 1/3 ч. ложки соди
  • 1 щіпка солі
  • ванілін на кінчику ч. ложки
  • оцет або лимонний сік для гасіння соди

Спосіб приготування:

  1. Натріть гарбуз на тертці і тушкуйте її на невеликому вогні до м'якості з додаванням 2 ст. ложок молока.
    Натираємо гарбуз
  2. Протріть тушений гарбуз крізь сито.
    Протираємо гарбуз
  3. Яйця збийте з цукром і додайте в них пюре з гарбуза.
    Додаємо цукорЗмішуємо яйца і гарбуз
  4. Продовжуючи збивати тісто, поступово додайте борошно, молоко, 1 ст. ложку олії та ванілін.
    Додаємо борошноДодаємо молоко
  5. Погасіть соду оцтом або лимонним соком і додайте в тісто.
    Додаємо соду
  6. Посоліть тісто 1 щіпкою солі.
  7. Тісто має бути консистенції дуже рідкої сметани. Якщо воно густовате, додайте трохи молока, а якщо рідкувате - борошно.
  8. Сковороду (неодмінно важку і з товстим дном) розігрійте на середньому вогні. Змащуйте сковороду олією за допомогою шматочка картоплини, наколотого на виделку. Завдяки цьому на сковороду не потрапить дуже багато олії, і тісто не буде «з'їжджати» по олії грудками.
    Змащуємо сковороду олією
  9. Намагайтеся щоразу наливати однакову кількість тіста і, злегка повертаючи сковорідку, розподіляйте тісто по дну рівним шаром.
    Наливаємо тісто на сковороду
  10. Коли млинець підсмажиться з одного боку, переверніть його і злегка підсмажте з іншого.
    Готовий млинчик
  11. Подавайте гарбузові млинці зі збитими вершками або сметаною. Можна прикрасити страву ягодами або шматочками фруктів.
10 млинців діаметром 19-20 см
Морський окунь по-прованськи Солоний пиріг з сиром