Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Солоний пиріг з сиром

20 июня 725 20

Цей ніжний пиріг з хрусткою скоринкою принесе вам справжнє задоволення

Солоний пиріг з сиром

Для пирога з сиром вам знадобиться:


Солоний пиріг з сиром. Інгредієнти
  • 800 г
  • 500 г добре віджатого сиру середньої жирності
  • 120 г майонезу
  • 40 г свіжого кропу
  • 1 яйце
  • 4 зубчики часнику
  • 3 великі цибулини
  • 2 ч. л. меленого солодкого перцю
  • 3 ч. л. винного або яблучного оцту
  • 3 ст. л. олії для обсмажування
  • сіль
Спосіб приготування:
  1. Цибулини почистіть, помийте, розріжте на четвертинки, а потім - кільцями.
  2. Розігрійте олію в сковороді. Обсмажуйте цибулю до повної м'якості на невеликому вогні і під кришкою. Підливайте по 1 ст. л. води, щоб цибуля не почала горіти або пересихати. Коли цибуля буде майже готовою, додайте оцет, посоліть за смаком і потушкуйте ще трохи.
    Обсмажуємо цибулю
  3. Сир розімніть з майонезом і перцем.
    Додаємо майонез
  4. Додайте роздавлений часник.
    Додаємо часник
  5. Дрібно наріжте кріп і додайте до сирної маси. Ретельно перемішайте.
    Нарізаємо кріпДодаємо кріп
  6. Тісто розділіть на дві частини - одну трохи більше іншої.
    Ділимо тісто
  7. Меншу частину тіста розкачайте в тонкий пласт товщиною близько 0,4 см за формою дека.
    Розкачуємо тісто
  8. Деко застеліть папером для випічки або посипте борошном. Розкатаний лист тіста намотайте на качалку і перенесіть на деко.
    Намотуємо тісто на качалкуПереносимо тісто на деко
  9. Сирну масу розподіліть рівним шаром по нижньому пласту тіста.
    Накладаємо сир
  10. Розкладіть цибулю по сирній масі.
    Накладаємо цибулю
  11. Розкачайте верхній корж так само, як нижній. Він повинен вийти трохи більше, ніж пиріг. Накрийте ним пиріг.
    Накриваємо пиріг
  12. Загорніть краї верхнього коржа під нижній.
    Загортаємо краї
  13. Поколіть верхній корж ножем.
    Проколюємо верх
  14. Злегка притисніть верхній корж, щоб випустити з-під нього повітря.
    Випускаємо повітря
  15. Змастіть верх пирога жовтком і випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 35 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
    Змащуємо яйцем
  16. Випечений пиріг відразу ж перекладіть на дерев'яну поверхню, щоб його низ не відсирів. Охолоджений пиріг наріжте квадратиками.
Порада: якщо вам вдасться зберегти частину пирога на наступний день, розігрійте його з обох сторін на найменшому вогні на сухій сковорідці. Скоринка знову стане хрусткою.
Млинці з гарбузом / Гарбузові млинчики Запіканка з гарбуза з яблуками