Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Листкові пиріжки з червоною цибулею і сиром

20 июня 156 5

Зовні - хрустке тісто, а всередині - соковита ароматна начинка


Листкові пиріжки з червоною цибулею. Рецепт

Вам знадобиться:


Листкові пиріжки з червоною цибулею. Інредієнти
  • 800 г червоної цибулі
  • 900 г бездрожжевого листкового тіста
  • 200 г сиру (можна плавленого)
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. бальзамічного оцту
  • 3 ст. л. сухого або свіжого тімьяну
  • мелений чорний перець
  • сіль
Примітка: якщо сир, який ви збираєтеся використовувати, не дуже добре плавиться, можна змішати його з невеликою кількістю майонезу.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте цибулю кільцями або напівкільцями.
    Нарізуємо цибулю
  2. Нагрійте оливкову олію у великій сковороді з товстим дном.
  3. Обсмажте кільця цибулі на слабкому вогні до м'якості, помішуючи, щоб цибуля підрум'янилася.
    Приготування листкових пиріжків з червоною цибулею
  4. Додайте тімьян, бальзамічний оцет, сіль і перець і тушкуйте суміш 5 хвилин.
  5. Зніміть сковороду з вогню і охолодіть.
  6. Розігрійте духовку до 200°С.
  7. Злегка розкачайте тісто і виріжте з нього 8 кругів діаметром 15 см, використовуючи відповідну тарілку.
    Тісто для пиріжків
  8. Змочіть водою дека і укладіть на них круги тіста.
  9. Відступіть по 2 см від краю коржика і відповідним стаканчиком сильно продавіть лінію бордюру, але не прорвіть тісто.
    Приготування листкових пиріжків з червоною цибулею
  10. Розкладіть цибулю на коржики, зверху гіркою викладіть сир, нарізаний кубиками або натертий на тертці.
    Приготування листкових пиріжків з червоною цибулею
  11. Змастіть краї кожного коржика збитим яйцем і випікайте 20-25 хвилин до золотавого кольору.
    Приготування листкових пиріжків з червоною цибулею
  12. Прикрасьте зеленню або кетчупом і подавайте до столу.
8 штук
Яблучний пиріг з горіхами Листкові пиріжки з шинкою та сиром