Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Суп з зеленого горошку з м'ятою

20 июня 127 13

Цей оригінальний суп з горошком прикрасить ваш обідній стіл


Суп з зеленого горошку з м’ятою. Рецепт

Вам знадобиться:


Суп з зеленого горошку з м’ятою. Інгредієнти
  • 3 ст. л. (45 мл) вершкового масла
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 3,5 склянки (875 мл) курячого бульйону
  • 1 велика картоплина
  • 3,5 склянки (875 мл) замороженого горошку
  • 3 ст. л. (45 мл) свіжій подрібненої петрушки
  • 2 ст. л. (30 мл) свіжого подрібненого листя м'яти
  • 1/2 ч. л. (2 мл) чорного перцю
  • 1/4 склянки сметани

<Спосіб приготування:

  1. В каструлі розтопіть вершкове масло на помірному вогні.
  2. Дрібно наріжте цибулю, покладіть її в каструлю і готуйте, поки вона не стане м'якою.
    Цибуля
  3. Влийте в каструлю курячий бульйон і дрібно нарізану очищену картоплину. Доведіть до кипіння.
  4. Накрийте каструлю кришкою і уменшіть вогонь. Готуйте 10 хвилин, поки картопля не стане м'якою.
  5. Додайте горошок. Варіть суп, накривши, 3-5 хвилин, поки горошок не стане м'яким.
    Додаємо горошок
  6. Додайте в суп петрушку і м'яту.
    Додаємо петрушку і м'яту
  7. Перелийте суп з горошком в кухонний комбайн і зробіть пюре (можна це зробити прямо в каструлі міксером).
    Приготування супу з зеленого горошку з м’ятою. Етап 7
  8. Протріть суп з горошком крізь сито, щоб видалити горохове лушпиння.
  9. Перекладіть пюре в каструлю, поперчіть і готуйте на помірному вогні 3 хвилини.
  10. Прикрасьте суп з горошком сметаною, листочками м'яти і подавайте до столу.
4 порції
Суп-пюре з помідорів Окрошка з маслинами