Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Мексиканський квасоляний суп

20 июня 200 22

В розпал дня добре підкріпитися м'ясним супом з овочами

Мексиканський квасоляний суп

Вам знадобиться:


Мексиканський квасоляний суп. Інгредієнти
  • 170 г копченого сала
  • 2 цибулини середнього розміру
  • 300 г грудки індички
  • по 1 стручку червоного, жовтого і зеленого перцю
  • 1 ч. л. чебрецю
  • 1 банку (біля 425 мл) консервованої червоної квасолі
  • 1 банка (біля 425 мл) консервованої кукурудзи
  • 2 л курячого бульйону
  • сильнопекучий червоний мелений перець
  • свіжа зелень

Примітка: консервовану квасолю можна замінити 1 склянкою відвареної квасолі червоного кольору.

Спосіб приготування

  1. Сало і очищені цибулини наріжте маленькими кубиками.
    Нарізаємо сало
  2. М'ясо наріжте кубиками приблизно по 1,5 см або смужками.
    Нарізаємо м'ясо
  3. Перець помийте, видаліть насіння, наріжте вздовж тонкими скибочками.
    Нарізаємо болгарський перець
  4. Сало розтопіть у великій каструлі і обсмажте в ньому м'ясо протягом 3 хвилин.
    Обсмажуємо м'ясо
  5. Потім м'ясо вийміть.
  6. Цибулю і перець тушкуйте близько 7 хвилин в тому ж жирі, посипавши овочі чебрецем.
    Тушкуємо цибулю і перець
  7. Кукурудзу і квасолю відкиньте на друшляк, покладіть в каструлю з овочами і тушкуйте 1 хвилину.
  8. Залийте все курячим бульйоном, додайте м'ясо і доведіть до кипіння.
  9. Посипте суп червоним перцем і подавайте зі свіжою зеленню.
6 порцій
Окрошка з маслинами Овочевий суп зі шпинатом