Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Овочевий суп зі шпинатом

20 июня 365 10

Ніжні овочі з ароматом карі


Рецепт овочевого супу зі шпинатом

Для овочевого супу вам знадобиться:


Овочевий суп зі шпинатом. Інгредієнти
  • 4 склянки (1 л) курячого бульйону
  • 1 невеликий шматок цибулі-порею
  • 1/2 склянки (125 мл) очищеної і нарізаної фігурними скибочками моркви
  • 100 г листя шпинату
  • 1/2 склянки консервованого горошку
  • 1-2 картоплини
  • 1/2 склянки (125 мл) сливок
  • 2 великих яєчних жовтки
  • 1/2 ч. л. (2 мл) порошку карі
  • 1/4 ч. л. (1 мл) духмяного перцю
  • 1 ч. л. (5 мл) солі
  • 1 ч. л. (5 мл) чорного перцю

Спосіб приготування:

  1. Налийте курячий бульйон у велику каструлю і доведіть до кипіння.
  2. Почистіть цибулю-порей, залишивши тільки білу частину.
  3. Наріжте цибулю-порей та моркву тоненькими скибочками. Картоплю наріжте соломкою.
    Цибуля порейМорква
  4. Покладіть моркву, цибулю-порей та картоплю в курячий бульйон.
  5. Готуйте 7-8 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
  6. Скрутіть листя шпинату у формі сигари і тоненько наріжте.
    Нарізаємо шпінат
  7. Покладіть шпинат і горошок до супу.
  8. Готуйте 2 хвилини, потім зніміть з вогню, щоб суп трохи охолов.
  9. В невеликому посуді змішайте сливки, жовтки, карі, духмяний перець, сіль і чорний перець.
    Приготування овочевого супу зі шпинатом. Етап 9Вершкова суміш
  10. Додайте вершкову суміш до супу.
  11. Знов поставте каструлю на вогонь. Помішуючи, нагрівайте суп до гарячого стану, але не доводьте до кипіння, щоб сливки і жовтки не згорнулися.
  12. Додайте спеції до смаку.
6 порцій
Мексиканський квасоляний суп Суп харчо з гранатовим соком