Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Розсольник із зеленим горошком

20 июня 273 23

Ніжний, легкий суп з характерною кислинкою

Розсольник із зеленим горошком

Для розсольнику вам знадобиться:


Розсольник із зеленим горошком. Інгредієнти
  • 4-6 солоних огірків (залежно від розміру)
  • 300 г м'якоті яловичини
  • 1/3 склянки (120 г) перлової крупи
  • 1 склянка (200 мл) огіркового розсолу
  • 6 ст. л. (170 г) консервованого горошку без рідини
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 1 морквина
  • 1 корінь петрушки
  • 3 ст. л. (40 г) свіжого кропу
  • 3 ст. л. (40 г) свіжої петрушки
  • духмяний перець
  • чорний мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Зваріть перлову крупу до готовності.
  2. М'ясо наріжте кубиками, обсмажте в 2 ст. л. олії і варіть з коренем петрушки і духмяним перцем в 3,5 літрах води близько 30 хвилин. В середині процесу варіння посоліть бульйон.
    М'ясо
  3. Морквину натріть на тертці або наріжте дрібною соломкою.
    Морква
  4. Пасеруйте моркву в 2 ст. л. олії хвилин п'ять.
    Пасеруємо моркву
  5. Вийміть м'ясо і петрушку з бульйону, потім додайте в бульйон моркву.
    Приготування розсольнику з зеленим горошком. Етап 5
  6. Якщо у вас огірки з жорсткою шкіркою або м'якою серцевиною, почистіть їх і видаліть середину. Щільні огірки з ніжною шкіркою обробляти не потрібно. Наріжте огірки кубиками. Ви маєте отримати 1 склянку (200 мл) нарізаних огірків.
    Нарізаємо огірки
  7. Потушкуйте огірки до м'якості в невеликій кількості бульйону.
    Тушкуємо огіркі
  8. Покладіть в бульйон зварену перловку. Трохи поваріть.
    Приготування розсольнику з зеленим горошком. Етап 8
  9. Додайте огірки в суп. Варіть 2 хвилини.
    Додаємо огірки
  10. Цибулину наріжте дуже дрібними кубиками.
    Нарізаємо цибулю
  11. Покладіть у розсольник консервований горошок, додайте огірковий розсіл до смаку і поперчіть. Варіть ще 2 хвилини.
  12. Покладіть в суп нарізану зелень і через хвилину - цибулю. Зніміть з вогню через 10 секунд після додавання лука.
  13. М'ясо кладіть прямо в тарілки і заливайте супом.
6 порцій
Суп харчо з гранатовим соком Гороховий суп з сухариками