Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Гороховий суп з сухариками

20 июня 492 26

Прекрасна можливість насититись і похрумтіти сухариками

Гороховий суп з сухариками

Для горохового супу вам знадобиться:


Гороховий суп з сухариками. Інгредієнти
  • 1 склянка (250 мл) сухого лущеного гороху
  • 1 велика цибулина
  • 2 невеликих морквини
  • 1 шматочок (біля 10 см) зеленого стебла цибулі-порею
  • 2 кубики "Крошка паприка"
  • 1/2 ч. л. меленої сухої паприки
  • 4 ст. л. соняшникової олії
  • 6 горошин чорного перцю
  • 4 горошини духмяного перцю
  • 1/2 ч. л. сухого тім'яну
  • на кінчику ч. л. меленого чорного перцю
  • чорний або білий хліб без скориночки
  • свіжа зелень
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Добре промийте горох. Замочіть його на ніч в 2,5 літрах води.
  2. Наступного дня зваріть горох до м'якості. Посоліть.
  3. Дрібно наріжте цибулину.
    Нарізуємо цибулю
  4. Наріжте тонкими шматочками 1 моркву, іншу натріть на крупній тертці. Роздушіть горошини чорного і духмяного перцю.
    Нарізуємо моркву
  5. Наріжте цибулю-порей тонкими скибочками.
    Нарізуємо цибулю-порей
  6. Наріжте дрібними кубиками шматочки хліба.
    Нарізуємо хліб кубиками
  7. Роздушені горошки перців злегка обсмажте в рослинному маслі на сковорідці. Додайте цибулю, цибулю-порей і моркву. Обсмажте до золотавого кольору.
    Рецепт горохового супу з сухариками. Етап 7
  8. Перекладіть цибулю, моркву і цибулю-порей в гороховий суп. Розкришіть кубики паприки в суп і варіть ще хвилин 10.
  9. Підсмажте сухарі в сковорідці до хрусткого стану, посипавши їх меленою сухою паприкою, чорним перцем і тім'яном.
  10. Розлийте суп по тарілках, посипте зеленню і покладіть сухарі.

6 порцій

Розсольник із зеленим горошком Пісний борщ з квасолею та грибами