Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Солянка м'ясна

20 июня 1181 273

Багатство смакових відтінків на вашому столі

Солянка м'яснаЗбільшити

Для солянки вам знадобиться:


Солянка м'ясна. Інгредієнти
  • 500 г яловичини
  • 350 г будь-якого вареного або копченого м'яса (ковбаси, шинки, сосисок і т. і.)
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 3 солоних огірка
  • 3-4 печериці
  • 3 ст. л. маслин
  • 3 ст. л. каперсів
  • 1/2 лимона
  • огірковий розсіл на смак (біля 1 склянки)
  • свіжа зелень петрушки

Спосіб приготування:

  1. Зваріть бульйон з яловичини. Щоб бульйон вийшов смачнішим, можете варити його з 1 очищеною цибулиною і коренем петрушки або селери. Незадовго до закінчення вийміть з бульйону цибулю, коренеплоди і м'ясо, і додайте лавровий лист і духмяний перець.
  2. Дрібно наріжте цибулю, покладіть на розігріту сковороду і смажте на соняшниковій олії до золотавого кольору. Додайте натерту на крупній тертці моркву і пасеруйте ще декілька хвилин.
    Ріжемо цибулюПасеруємо цибулю та моркву
  3. Наріжте соломкою солоні огірки і покладіть до цибулі і моркви. Якщо у огірків груба шкірка, очистіть їх. Тушкуйте декілька хвилин, потім перекладіть в каструлю з бульйоном.
    Нарізаємо огіркиТушкуємо огірки
  4. Наріжте яловичину з бульйону, ковбасу, шинку і сосиски шматочками середньої величини і додайте в каструлю. Щоб солянка вийшла смачнішою, злегка обсмажте м'ясо і ковбасу перед додаванням в каструлю.
    Нарізаємо м'ясоОбсмажуємо м'ясо
  5. Наріжте шампіньйони шматочками і обсмажте їх на сковорідці в невеликій кількості олії . Коли вся грибна рідина википить, перекладіть гриби в каструлю.
    Ріжемо гриби
  6. Влийте в каструлю огірковий розсіл, додайте каперси і нарізані кільцями маслини, і варіть ще 5-10 хвилин.
    Ріжемо маслини
  7. Наріжте зелень і додайте в каструлю. Дайте солянці настоятись хвилин 20.
  8. У тарілки з солянкою покладіть кілька скибочок лимону.

6 порцій

Пісний борщ з квасолею та грибами Суп-пюре з гарбуза