Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Сирний суп з грибами

20 июня 507 69

Плавлений сир робить цей суп поживним, а гриби додають аромату

Рецепт сирного супу з грибами

Вам знадобиться:


Сирний суп з грибами. Інгредієнти
  • 6-7 грибів (печериць або будь-яких інших)
  • 60 г тонкої вермішелі
  • 1 коробочка м'якого плавленого сиру
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 1 солодкий червоний перець
  • 2 помідори середнього розміру
  • 4 горошини духмяного перцю
  • 5 горошин чорного перцю
  • 1/4 ч. ложки коріандру
  • 1 ч. л. паприки

Примітка: замість вермішелі можна використовувати геркулес, рис, локшину.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте цибулину і солодкий перець шматочками, більшу частину моркви – соломкою, решту моркви – кружечками. Гриби поріжте пластинками.
    Овочі і гриби
  2. Помідори обшпарте кип'ятком, зніміть шкірку і натріть м'якоть на тертці.
  3. Крупно подрібніть горошини перців і коріандру (розчавіть).
  4. У трилітрову каструлю налийте олію і злегка підсмажте подрібнені чорний і духмяний перець, та коріандр.
    Приготування сирного супу. Етап 4
  5. Покладіть цибулю, солодкий перець і моркву в каструлю, посипте паприкою і обсмажте.
  6. Додайте натерті помідори і ще трохи потримайте на вогні, щоб помідори розпустилися.
  7. Налийте біля 2,5 л води в каструлю, покладіть нарізані гриби, варіть 10 хвилин.
    Приготування сирного супу. Етап 7
  8. Покладіть вермішель, плавлений сир, подрібнені кубики або приправу, посоліть до смаку і варіть до готовності вермішелі.
  9. Посипте зеленню і подавайте до столу.
4 порції
Суп-пюре з гарбуза Суп-пюре з картоплі із зеленню