Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Суп-пюре з картоплі із зеленню

20 июня 234 7

Гриби відмінно поєднуються із запашним картопляним супом

Суп-пюре з картоплі із зеленню

Вам знадобиться:


Суп-пюре з картоплі із зеленню. Інгредієнти
  • 800 г картоплі
  • 1 великий пучок (біля 200 г) шпинату
  • 130 г цибулі-порею
  • 2 стебла селери
  • 1 невеликий корінь петрушки
  • 1 великий пучок петрушки
  • 1 великий пучок кропу
  • 1 літр води, овочевого або м'ясного бульйону
  • 50 г вершкового масла
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 150 г сметани
  • 150 г будь-яких свіжих грибів
  • порошок карі
  • чорний мелений перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Наріжте очищений корінь петрушки тонкими скибочками.
    Приготування супу-пюре з картоплі із зеленню. Етап 1
  2. Ретельно помийте лук-порей і наріжте його тонкими скибочками, а помиті стебла селери – більш товстими скибочками.
    Нарізаємо цибулю порейПриготування супу-пюре з картоплі із зеленню. Етап 2'
  3. У розігріту каструлю налийте олію і розтопіть в ній вершкове масло. Додайте карі.
  4. Обсмажте в розтопленому маслі нарізані коріння петрушки, цибулю і селеру до перших ознак м'якості.
    Приготування супу-пюре з картоплі із зеленню. Етап 4
  5. Помиту і очищену картоплю наріжте кубиками, додайте в каструлю.
    Нарізаємо картоплю
  6. Залийте вміст каструлі водою або бульйоном так, щоб він був покритий рідиною. Стебла петрушки і шпинату без корінців теж покладіть в каструлю. Посоліть і варіть до готовності картоплі.
    Приготування супу-пюре з картоплі із зеленню. Етап 6Додаємо петрушку і шпинат
  7. Додайте в суп нарізані шпинат, зелень петрушки і кріп. Поперчіть і варіть приблизно 10 хвилин.
    Додаємо зелень
  8. Відварені гриби поріжте і обсмажте у вершковому маслі.
  9. Злийте більшу частину рідини з каструлі, щоб протерти густу частину супу через сито. Це дозволить позбутися непроварених шматочків зелені. Краще протирати суп в охолоджений посуд, щоб суп залишився яскраво-зеленим.
  10. Рідиною, що була злита, розбавте суп до бажаної густини, додайте половину грибів, нагрійте.
  11. Розлийте суп по тарілках, додайте сметану і посипте грибами, що залишилися.
4 порції
Сирний суп з грибами Гороховий суп з копченою грудинкою