Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Харчо з соусом ткемалі

20 июня 246 12

Чудовий суп грузинської кухні


Харчо з соусом ткемалі

Для харчо вам знадобиться:


Харчо з соусом ткемалі. Інгредієнти
  • 500 г м'якоті яловичини
  • 100 г рису
  • 100 г волоських горіхів
  • 150 г соусу ткемалі
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • 1 ч. л. тархуну
  • 1 ч. л. зіри
  • 3 зубчики часнику
  • чорний перець
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Наріжте яловичину невеликими шматочками.
    Нарізаємо м'ясо
  2. Покладіть м'ясо в каструлю, залийте 4 літрами води (частина води википить під час приготування) і поставте варити бульйон. Для смаку можна додати цілу цибулину і корінь петрушки. В кінці варки посолите бульйон за смаком.
  3. Коли м'ясо зваритися, вийміть з бульйону цибулину і петрушку, додайте в каструлю рис і варите 10 хвилин.
  4. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковорідці з рослинною олією до золотистого кольору. Додайте нарізану дрібною соломкою моркву і обсмажуйте ще 3-4 хвилини, потім перекладіть цибулю і моркву в каструлю з бульйоном.
    Обсмажуємо цибулю з морквою
  5. Подрібніть волоські горіхи і додайте в каструлю. Варіть 5 хвилин.
    Подрібнюємо горіхиДодаємо волоські горіхи до супу харчо
  6. Додайте в суп соус ткемалі, хмелі-сунелі, острогін, зіру, подрібнений перець і часник. Через 2-3 хвилини покладіть зелень, через хвилину вимкніть вогонь і дайте настоятися під кришкою хвилин 20.
    Приготування харчо. Етап 6

6 порцій

Гороховий суп з копченою грудинкою Рибний суп з пангасіусу