Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Рибний суп з пангасіусу

20 июня 320 47

Ніжний, прозорий, простий у приготуванні рибний суп

Рибний суп з пангасіусу

Вам знадобиться:


Рибний суп з пангасіусу. Інгредієнти
  • 500-600 г філе пангасіусу
  • 4 середніх картоплини
  • 1 морква
  • 1 середня цибулина
  • 2 лаврових листки
  • 2 ст. ложки олії
  • 5 зерен чорного перцю
  • 3 зерна запашного перцю
  • 1 ч. ложка меленої паприки
  • декілька смужок солодкого перцю (за бажанням)
  • зелень

Спосіб приготування:

  1. Розморозьте рибу і вимийте її.
  2. Поставте на вогонь каструлю з 2,5 л води.
  3. Покладіть в каструлю рибу, лавровий лист і посоліть. Варіть на невеликому вогні, знімаючи піну. Пангасіус вариться достатньо швидко (15 хвилин після закипання).
  4. Нашаткуйте цибулю, натріть половину моркви на крупній тертці, а решту моркви наріжте тоненькими скибочками.
    Подрібнюємо моркву
  5. Подрібніть горошини перців крупними шматочками.
  6. На сковороду налийте масло, покладіть подрібнений чорний та запашний перець і злегка підсмажте.
  7. Додайте цибулю, моркву і обсмажуйте до готовності.
    Обсмажуємо цибулю та моркву
  8. Картоплю почистіть, помийте і наріжте невеликими шматочками.
  9. Покладіть картоплю в рибний бульйон. Через п'ять хвилин додайте нарізаний невеликими кубиками солодкий перець.
  10. Коли картопля буде готова (через10 хвилин), покладіть піджарку в суп і посипте паприкою. Через 5 хвилин суп готовий.
  11. Посипте суп подрібненою зеленню.
    Додаємо зелень
6 порцій
Харчо з соусом ткемалі Суп з курячими фрикадельками