Скачать из Windows Phone Store
a a a a a a a

Суп з курячими фрикадельками

20 июня 1128 82

Нескладний у приготуванні легкий смачний супчик

Суп з курячими фрикадельками

Вам знадобиться:


Суп з курячими фрикадельками. Інгредієнти
  • 250 г курячого філе (половина курячої грудки)
  • 2 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 яйце
  • невелика скибочка черствого батона завтовшки біля 1 см
  • 1,5 ст. ложки дрібної вермішелі
  • 0,5 склянки (100 мл) молока
  • 2 лаврових листа
  • духмяний перець
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • пучок зелени
  • олія для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Моркву натріть на тертці або наріжте дрібною соломкою.
  2. Половину цибулини дрібно накришіть.
  3. Злегка обсмажте цибулю і моркву в невеликій кількості рослинного масла на сковороді або прямо в каструлі.
    Обсмажуємо моркву
  4. З хліба зріжте скориночки і замочіть м'якоть в молоці.
  5. Залийте спасеровані моркву і цибулю 3 літрами води, доведіть до кипіння на великому вогні, після закипання вогонь збавте, посоліть і варіть хвилин 10-15.
  6. Картоплю наріжте кубиками або соломкою, покладіть в каструлю, додайте духмяний перець і лавровий лист.
    Додаємо картоплю
  7. Решту цибулини, вимите м'ясо і віджатий розмочений хліб пропустіть через м'ясорубку.
  8. Додайте у фарш яйце, посоліть і поперчіть. Добре вимішайте до однорідності.
    Робимо фарш
  9. Мокрою ложкою набирайте фарш, формуйте невеликі кульки і опускайте в суп. Не допускайте сильного кипіння. Варіть ще хвилин 15.
    Приготування супу з курячими фрикадельками. Етап 9
  10. Додайте в суп вермішель і мелений перець. Варіть до готовності вермішелі.
    Додаємо вермішель
  11. Покладіть в суп дрібно нарізану зелень і потримайте на вогні ще 1-2 хвилини.
    Додаємо зелень
  12. Зніміть з вогню, дайте настоятися біля 10 хвилин і подавайте до столу.
4 порції
Рибний суп з пангасіусу Холодник